середа, 1 травня 2024 г.

В Броварах за 70 млн гривень побудують нову вулицю

В Броварах за 70 млн гривень побудують нову вулицю

У Броварах на Київщині збираються побудувати вулицю Василя Симоненка на ділянці між вулицями Київською та Ольги Кобилянської. Відповідні роботи за 70 млн гривень міська влада замовила у ПрАТ “Броварське шляхово-будівельне управління №50”. Завершити будівництво повинні до кінця 2021 року. 

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 2 червня 2020 року управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради уклало договір з ПрАТ “Броварське шляхово-будівельне управління №50” (*) на будівництво вулиці Василя Симоненка на ділянці від вул. Київська до вул. Ольги Кобилянської в Броварах Київської області (2 черга). Ціна договору склала 70 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

ПрАТ “Броварське шляхово-будівельне управління №50” до кінця грудня 2021 року повинно виконати підготовчі та земляні роботи, реконструювати існуюче дорожнє покриття, побудувати нові ділянки проїзної частини, тротуари з заїздами, велодоріжки, острівці безпеки, облаштувати дощову каналізацію, зупинки, встановити дорожні знаки, нанести розмітку. Також в обов’язки підрядника входить озеленення території, облаштування зовнішнього освітлення, встановлення МАФів та огородження.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Вказану закупку вдалося провести з другої спроби. Перший аналогічний тендер управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради оголошувало 27 березня 2020 року. Його відмінили через неможливість усунення порушень та внесення змін до тендерної документації.

Відмітимо, проектно-кошторисна документація на будівництво вулиці Василя Симоненка на ділянці між вулицями Київської та Ольги Кобилянської (2 черга) була затверджена рішенням виконкому Броварської міської ради від 9 липня 2019 року №807. Згідно з проектом, загальна вартість будівництва складає 34,12 млн гривень.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ПрАТ “Броварське шляхово-будівельне управління №50” зареєстровано в 1994 році. Засновники – акціонери компанії (207 осіб). Власники великих пакетів акцій Віктор Гавриленко (74,3% акцій, директор) і Таміла Свиридова (9,8%). У 2002-2003 роках Віктор Гавриленко очолював ВАТ ДАК "Автомобільні дороги України" (входить в структуру "Укравтодору").

За результатами участі у публічних закупівлях ПрАТ “Броварське шляхово-будівельне управління №50” уклало 489 договорів на загальну суму 3,56 млрд гривень. Найбільші замовники – Служба автомобільних доріг у Волинській області, з якою підписано договорів на 727,1 млн гривень, та КК “Київавтодор”, з якою підписано договорів на 589,2 млн гривень (дані Zакупівлі).

Нагадаємо, на замовлення виконкому Бориспільської міськради до кінця червня 2020 року збираються капітально відремонтувати 1,6 км дороги Бориспіль-Дударків. Цю частину дороги місто прийняло на баланс у 2019 році. Тендер з визначення виконавця робіт оголошували двічі. У підсумку вибрали ПрАТ "Броварське шляхово-будівельне управління № 50", яке перемогло обидва рази і повинно виконати ремонт за 26 млн гривень.

Читайте: Часть дороги Борисполь-Дударков отремонтируют за 26 млн гривен

Управлінням будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради керує Світлана Решетова. Міський голова Броварів – Ігор Сапожко.

* ПрАТ “Броварське шляхово-будівельне управління №50” (Код ЄДРПОУ: 05408668)

Фото: Трибуна Бровари

КиевVласть

Инна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, бровары, закупівлі, бровари, ігор сапожко, чао, прат, виктор гавриленко, светлана решетова, світлана решетова, броварское дорожно-строительное управление №50, віктор гавриленко, броварське шляхово-будівельне управління №50, игр сапожко

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій