субота, 27 квітня 2024 г.

Продавщица черешни благодаря обвесу покупателя стала звездой Фейсбука

Продавщица черешни благодаря обвесу покупателя стала звездой Фейсбука

В столице уличные торговцы нагло обвешивают покупателей.

Об этом, как стало известно KV, на своей странице в соцсети Facebook написал житель Киева Юрий Кошмарченко, опубликовав фото недобросовестного продавца.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Facebook 
 

"Приветливая продавщица взвешивает мне черешню. Пока ищет сдачу, я машинально кладу пакет на весы, отодвигаю связку бананов, почему-то заслоняющую покупателям счетчик, и вижу, что вместо килограмма там всего 900 г.

У меня прекрасное настроение, поэтому я с радостью сообщаю продавщице, что она жулик, фотографирую ее и отговариваю только что подошедших покупателей что-то у нее приобретать. Пропускаю мимо ушей ее утверждения о том, что я омерзителен, и иду в соседний киоск покупать черешню там. Продавщица прибегает за мной и рассказывает, что я в некотором роде говно. Ей на подмогу приходит какой-то несвежий джентльмен и укоризненно покачивается, сверля меня взглядом. Я на всякий случай изучаю пути отступления к машине и торжествую, что проучил зарвавшихся хапуг.

Рассказываю эту поучительную историю второй продавщице и с потаенным удовлетворением отмечаю, что вместо килограмма она взвешивает мне чуть больше за те же деньги. “Припугнул их, значит!” – мысленно одобряю свои действия, попутно переругиваясь с оппонентами.

Забираю ягоды и отправляюсь домой с мыслью, что теперь они если и будут жульничать, то не так нагло. Дома взвешиваю килограмм, купленный во втором ларьке: 780 г. Проучил", резюмирует пользователь соцсети.

В итоге, пост киевлянина набрал более 14 тысяч "лайков" и более тысячи "расшариваний".

Также в комментариях жители столицы делились своим житейским опытом. Один из самых популярных: "на контрольных весах взвесьте что-нибудь свое, например мобильный телефон. Прям в чехле. Запомните, что он весит 117 г, например. И всегда перед тем, как что-то покупать - взвешивайте на этих весах свой мобильный. Ну, вы поняли)) Сразу будет понятно - подкручены весы, или нет", советует бывалый покупатель.

Приветливая продавщица взвешивает мне черешню. Пока ищет сдачу, я машинально кладу пакет на весы, отодвигаю связку банан...

Posted by Юрий Кошмарченко on 29 Июнь 2015 г.

Читайте также: Руководителей киевских коммунальных рынков обяжут создать надлежащие условия для торговли

КиевVласть

Алексей Руденко

Теги: обман, фэйсбук, продавец, уличная торговля, звезда, обвес, черешня, весы

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.