вівторок, 30 квітня 2024 г.

Нардепи “Слуги народу” втратили зв'язок з обіцянками партії та грають за правилами великого бізнесу у Кривому Розі, - Семен Кабакаєв

Нардепи “Слуги народу” втратили зв'язок з обіцянками партії та грають за правилами великого бізнесу у Кривому Розі, - Семен Кабакаєв

Передвиборчі обіцянки зазвичай виглядають впевнено та привабливо, і довіра людей надає жадані крісла слуг народних шахраям та махінаторам. Так вийшло і в Кривому Розі, де мажоритарниками від “Слуги народу” стали досить відомі вже Юрій Корявченков, Олена Криворучкіна та Володимир Захарченко. 

Про це KV дізналася з допису голови громадської організації “Безпека та взаємодія в Україні”, співзасновника та координатора волонтерського проєкту СтопТерор Семена Кабакаєва в його блозі на сайті Цензор.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Семен Кабакаєв пояснив, що всупереч обіцяному перед виборами депутатами-мажоритарниками своїм виборцям, наразі мова йде про колапс, екобіду та поглиблення ситуації з жахливою якістю повітря та води у Кривому Розі.

“Хто ж має опікуватися проблемами Кривого Рогу? За логікою – народні депутати мажоритарники, яких містяни обрали на виборах. Такими депутатами після виборів у 2019 році стали в минулому актор “Кварталу 95” Юрій Корявченков, знавець з хімії та біології Олена Криворучкіна та екс-міліціонер Володимир Захарченко. Але, як стало відомо, ці персоналії, отримавши мандати, зовсім не поспішають допомагати Кривому Рогу”, – пише активіст.

За його словами, згадані народні обранці досягли успіху у скандалах, корупції та змовах з метою особистого збагачення. Кабакаєв наводить приклад Олени Криворучкіної.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

“Зараз пані Криворучкіна є замголови Комітету ВРУ з питань екологічної політики та природокористування. У своїх передвиборчих обіцянках нардеп говорила про “вирішення екологічних проблем Кривого Рогу”. Тепер у неї є важлива посада, на якій вона мала б згадати про обіцянки та допомогти місту. Але справ у неї надто багато, і руки не доходять до питань екології рідного міста, чий електорат вивів її на п’єдестал парламенту”, – говорить автор блогу.

Він підкреслив, що вже є свідчення того, що Олена Криворучкіна тісно пов’язана з бізнесменами міста – Олександром Фастовцем та Валерієм Греськом. Також викликає питання купівля народним депутатом квартири за 3,5 мільйони гривень, коли у декларації за 2020 рік вона поінформувала НАЗК, що заробила на роботі у Верховній Раді 618 тисяч гривень.

За словами активіста, відзначився зв’язками з місцевими бізнесменами Кривого Року і екс-кварталовець Юрій Корявченков.

“У одному з численних розслідувань, сказано, що Корявченков разом з Фастовцем пов'язаний з тим, що на території військового полігону у Кривому Розі Фастовець вирощує соняшник, тоді як там мали б проходити навчання танкової бригади”, – зазначає Кабакаєв.

За даними Семена Кабакаєва, Корявченков нещодавно придбав нового Тойоту Land Cruiser 2020 року випуску за 2,1 мільйон гривень, яку оформив на дружину – ФОПа. А мальовничий будинок у передмісті Києва, що побудував собі нардеп, оцінюється у суму не менше 300-500 тис. доларів.

“Третій учасник “мажоритарного криворізького тріо” – екс-міліціонер Володимир Захарченко. З цієї посади він “вийшов на пенсію” в званні майора у 2006 році. Загалом служив у міліції з 1993 по 2006 рік. У нашому “криворізькому тріо” пан Захарченко грає неабияку роль. Завдяки своїм зв’язкам з правоохоронцями та злочинним світом він може допомогти будь-якому бізнесмену – створити “кришу”, посприяти вирішенню (закриттю) кримінальних та адміністративних справ”, – зазначив автор блогу Кабакаєв.

Семен Кабакаєв підкреслив, що “поки народні обранці заробляють на чергові автівки та квартири, криворіжці продовжують гинути від бронхіальної астми та онкології через забруднення від роботи промислових гігантів”.

Фото: glavcom.ua

КиевVласть

Олексій Вєтров

Теги: новини україни, позиція, екологія, кривий ріг, слуги народу, олена криворучкіна, семен кабакаєв, екоцил, володимир захарченко

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій